ALİAĞAGÜCÜ EGE'Lİ MASTERLERİ PUANSIZ UĞURLADI

ALİAĞAGÜCÜ EGE'Lİ MASTERLERİ PUANSIZ UĞURLADI

Ege Masterler Federasyonu (EMF) Ligi 9.ncu haftasında Ege Üniversitesi Çalışanları Masterler Aliağa’da Aliağagücü’nün konuğu oldu. Aliağa’lı futbolun delikanlıları rakiplerini 2-1 yenerek İzmir’e puansız gönderdi.

A Grubunda yer alan iki takım arasında Aliağa Değirmendere Sahası’nda oynanan lig maçının ilk yarısı ev sahibi takımın baskısı ve üstünlüğüyle geçildi. İlk yarının son dakikasında Emin Yılmaz takımını 1-0 öne geçiren golü atan isim oldu.  

Aralarında 50’li yaşlarda oyuncularında bulunduğu 40 yaş üzeri oyunculardan kurulu takımların mücadelesinde ikinci yarıda önce denge sonra konuk takımın sayısal atak üstünlüğü vardı.

Değirmendere sahasının futbolu zorlaştıran zeminine bu yarıda havanın kararması ve aydınlatmanın zayıflığı eklendi. Herşeye rağmen dostça mücadeleyi sürdüren Aliağa ve Ege’li oyuncular birer kez de ağları sarsmayı başardılar.

Oktay Çevik Aliağagücü adına ikinci yarının hemen ilk dakikasında skoru 2-0’a taşıdı. Ege Üniversiteliler bu dakikadan sonra oyun üstünlüğünü ele geçirdiler. Ancak sayısız pozisyondan sadece birini değerlendirebildiler. Fırat Dursun’un attığı gol maçın skorunu da belirledi. 2 -1

Maç sonrası Egeliler puansız ama masterler dostluğuyla İzmir’e uğurlandılar.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.