Ayta Sözeri, Bodrum Forte'de sahne aldı

Ayta Sözeri, Bodrum Forte'de sahne aldı

Ayta Sözeri ,Harbiye Açıkhava'daki başarılı performansının ardından Bodrum Forte'de sahne aldı.

"Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun" şarkısıyla başlangıç yapan Ayta Sözeri mekanı  dolduran hayranlarını selamladı. Ünlü sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında Volkan-Zeynep Demirel, Esra Erol-Ali Özbir ve Ercan Saatçi gibi simalar da vardı. Sahnesinde sevenleriyle sohbet de eden Ayta Sözeri "Bir, iki tane Sezen Aksu'dan okuyacağım." sözleriyle büyük alkış alırken esprili bir dilde "Anam bu Sezen de her yerde satıyor." diyerek herkesi kahkahalara boğdu. Minik serçenin unutulmaz parçalarından "Ah İstanbul", "Sen Ağlama" ve "Her Şeyi Yak" şarkılarını seslendiren Ayta Sözeri konserinin ilk yarısını bitirdi.

Konserinin ikinci bölümünde çiçek desenli siyah elbisesiyle sahneye çıkan Ayta Sözeri bu bölümde Türk Sanat Müziği parçaları seslendirdi. Kendisini dinlemeye gelen  Ercan Saatçi'yi sahnesine davet etti. Sahneyi Ercan Saatçi'ye bırakan Sözeri seyircilerinden arasından ünlü müzisyeni izledi. "Kara Kışlar" şarkısını seslendiren Saatçi seyircilerden büyük alkış alırken aynı dönemde yazdığı şarkılardan bir-iki tane daha seslendirdi."Alışamadım" şarkısında sahneye çıkan Ayta Sözeri, Ercan Saatçi'yle muhteşem bir düete imza attı. Sözeri "Resmen bende Ercan Saatçi şarkılarıyla büyümüşüm. Bu adam hala çok yakışıklı." sözleriyle ünlü sanatçıyı yerine uğurlarken konserine hız kesmeden devam etti. Güçlü sesiyle dikkatleri çeken Sözeri sahne şovuyla da müzikseverleri mest etti.

Yaklaşık üç saatlik konserini "Geçse De Gençlik Çağım" şarkısıyla bitiren Ayta Sözeri alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.