Bayındır'da Ziynet Sali Rüzgarı Esti

Bayındır'da Ziynet Sali Rüzgarı Esti

22. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali'nin 2'nci gününde şehir stadyumunda düzenlenen konserde Zİynet Sali sahne aldı.

Bayındır Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali'nin bu yıl 22'ncisi gerçekleşti. Birbirinden renkli çiçek stantlarının yer aldığı festivalde sahne şovları ve performans gösterileri büyük ilgi topladı. Şehir stadyumunda düzenlenen konser öncesi Bayındır'ın sevilen rap gurubu Ghettoblaster hemen arkasından ise O Ses Türkiye yarışmasyla adlarını duyuran Toprak kardeşler ziyaretçileri geceye hazırladı.

Ziynet Sali dinlemeye gelenleri büyüledi
Kendisini dinlemeye gelenlere muhteşem bir gece yaşatan Türk pop müziğinin ünlü ismi şarkıcı Ziynet Sali sesiyle büyüledi. Konserde küçük bir konuşma gerçekleştiren Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen  Bayındır'ımız her şeyin en iyisini hakediyor. Böylesi güzel bir geceyi bizlere yaşatan Ziynet Sali'ye sizlerin de adına teşekkür etmek istiyorum dedi ve günün anlam ve önemini taşıyan plaket ve çiçek verdi. Başkan Demirezen sözlerini şöyle noktaladı her gün daha ileriye gideceğiz. Tevazu, samimiyet ve gayret parolasıyla çıktığımız bu kutlu yolda bu üç kelimeyi kalbimizden ve dilimizden hiç bir zaman düşürmeyeceğiz dedi.

Ödüller sahiplerini buldu
Bayındır Belediyesi'nin 22. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali'nde daha renkli ve daha farklı alanlar yaratabilmek için düzenlenen en güzel balkon,stant ve bahçe yarışmasının kazananları şehir stadyumunda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.  Kazanan yarışmacılar ödüllerini Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk'ün elinden aldı.

1-704.jpg2-587.jpg3-415.jpg4-293.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.