Bayramda eğlenceye doyduk!

Bayramda eğlenceye doyduk!

İstanbullular bayramda eğlenceyi tercih etti

 

Tatillerini İstanbul’da geçirmek isteyenler için İsfanbul AVM, ‘Eğlencenin Başketi’ mottosunun hakkını veriyor.  Tatilin ilk 2 gününde eğlence alanlarında önemli ölçüde artış yaşandığını söyleyen İsfanbul AVM Direktörü Kemal Baştürk,  “İsfanbul AVM’de hem alışveriş devam etti hem de eğlence mekanları yoğunluk yaşadı.  Tatilin ilk 2 gününde geçtiğimiz aylara göre kapı girişlerinde yüzde 40’lık bir artış yaşandı.”

Kurban Bayramı tatilinin start vermesiyle perakende sektörünün hareketlendiğinin altını çizen İsfanbul AVM Direktörü Kemal Baştürk, bayramın ilk 2 gününde kapı girişlerinde önemli bir artış yaşandığını söyledi.

 “Kapı girişlerinde geçtiğimiz aylara göre yüzde 40 oranında bir artış yaşandı”

Tatilin ilk 2 gününde eğlence alanlarında önemli oranda artış gözlemlediklerini belirten Baştürk, ailelerin çocuklarıyla birlikte genelde eğlence alanlarını tercih etmesinin bu artışlarda önemli bir faktör olduğunu belirtti.  Her dönem de olduğu gibi bu dönemde de İsfanbul AVM’nin Eğlencenin Başkenti olduğunu söyleyen Baştürk, tatilin markaların yaz indirim dönemine denk gelmesinin de satışları pozitif etkilediğini aktardı. Baştürk, “İsfanbul AVM olarak Türkiye’nin “Eğlence Başkenti” mottosuyla tüm çalışmalarımızı yönetiyoruz. Klasik alışveriş merkezinden farklı olarak bünyemizdeki iki katlı açık ve kapalı alışveriş caddeleri ve nostaljik tramvayın yanı sıra 200 mağazamızla misafirlerimizin alışveriş yaparken eğlenmesini ön planda tutuyoruz. Bu farkındalıkla da tatilin ilk 2 gününde en çok yeme-içme ve eğlence alanlarında hareketlilik yaşandı. Aileler okulların açılmasına az bir süre kalmışken, çocuklarıyla eğlenmeyi tercih ediyor.  Dolayısıyla tatil hem bizim hem de sektörün büyüme hedefine önemli ölçüde katkı sağlayacak.” dedi.

isfanbul-avm-ters-cati.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.