CHP'li Purçu 'dan Hükümetin Eylem Planına Tepki

CHP'li Purçu 'dan Hükümetin Eylem Planına Tepki

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu , meclis kürsüsünden hükümete sert eleştirilerde bulundu.

CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Özcan Purçu , 11 Mayıs TBMM Genel Kurul'da Meclis kürsüsünden hükümete sert eleştirilerde bulundu.

CHP Izmir Milletvekili Ozcan Purcu TBMM Genel Kurulu'nda, Gecici Butce hakkinda CHP'nin verdigi onerge hakkinda konusmak icin kursuye cikti. Roman kokenli Purcu, 2016 butcesinden Roman'lara pay ayrilmasi icin samimi bir konusma yapti. Maliye Bakani Naci Agbal, TBMM Baskan Vekili Akif Hamzacebi ve AKP milletvekilleri ile tokalasan Purcu, AKP Istanbul Milletvekili Metin Kulung ile kucaklasti. Gun boyu gergin bir ortamin yasandigi TBMM Genel Kurulu'nda Purcu'nun konusmasi bir anda ortami yumusatti. 17 Aralik 2015 / Mustafa Kirazli

Hükümetin 30 Nisan'da açıkladığı Roman Vatandaşlara Yönelik Strateji Belgesi ile I. Aşama Eylem Planı Belgesi için 6 yıldır Romanları beklettiğini söyleyen Milletvekili PURÇU, "Hükümet, Romanları 6 yıl 19 sayfa belge için bekletti. Yapacağız, edeceğiz diyorlar, öteliyorlar. Bu belgede vaatten başka bir şey yok, bütçe yok! Sorunlarla nasıl başa çıkılacağına dair somut bir öneri yok" diyen PURÇU, esnafın, işçinin, memurun, vatandaşların yaşadığı sıkıntılara dikkat çekti ve "vatandaşlarımızı mutlu etmek bu kadar mı zor, gücümüz var, halkımızı mutlu edelim" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.