CLUBBABA KÖYİÇİ SEZONU AÇIYOR

CLUBBABA KÖYİÇİ SEZONU AÇIYOR

Modern yaşam ile Alaçatı kültürünü harmanlayan Clubbaba Köyiçi, yeni sezonu Alaçatı Ot Festivali ile açıyor.

Clubbaba Köyiçi’nde Alaçatı Ot Festivali’yle eşzamanlı olarak, büyük markaların ürünleri 5-6-7 Nisan’da Lokal Pazar’da tüketiciye sunulacak. Alaçatı Sahne’de ise 6 Nisan Cumartesi günü ünlü sanatçı Jabbar sahne alacak.Alışveriş, yemek, sanat, yaşam ve spor alanlarının birarada bulunduğu Clubbaba Köyiçi, yeni sezonu 5-8 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 10. Alaçatı Ot Festivali ile açıyor.Alaçatı’nın yeni bir meydana kavuşmasını sağlayan Clubbaba Köyiçi’nde, Alaçatı Ot Festivali ile eş zamanlı olarak “Lokal Pazar” açılacak. Lokal Pazar’da, Türkiye’nin her yerinden, birbirinden değerli markalar buluşacak. Her yıl yenilebilir bir yabani otun tema olarak belirlendiği Alaçatı Ot Festivali'nde yapılan söyleşilerde, tema olarak belirlenen otun faydaları, toplama şekli anlatıldığı gibi, atölyelerde ise pişirme teknikleri uygulamalı olarak gösteriliyor. Bu yılki festivalin teması "pazı" olarak belirlendi. Alaçatı'nın doğası, doğallığı ve kültürü de festivale damga vuracak.

ALAÇATI SAHNE

Clubbaba Köyiçi’nin yaza damga vuracak önemli markası ise Alaçatı Sahne olacak.  Yaz mevsiminde her gün farklı sanatçılarla, özlenen gazino ortamında, konuklarına eşsiz bir eğlence sunacak Alaçatı Sahne’nin ilk konuğu Jabbar olacak. Jabbar, 27 Nisan 2019 tarihinde sahne alacak. “Raf” ve “Geçmiş Değişmez” ile milyonlanara ulaşan Jabbar, yeni albümü “Yineleme” ile dinlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Sözünü ve bestesini kendi yaptığı şarkıların yanı sıra yerli ve yabancı birçok parçayı kendine özgü yorumlarıyla tekrar seslendiren sanatçı canlı performanslarıyla da gönülleri fethediyor. 

CLUBBABA KÖYİÇİ

Clubbaba Köyiçi’ni Alaçatı’ya kazandıran işadamı Emin Önal, yeni sezonda yeni markalara ev sahipliği yapacaklarını belirtti. Önal, “Alışveriş, yemek, sanat, yaşam ve spor alanlarının birarada bulunduğu Clubbaba Köyiçi, modern yaşam ile geçmişten günümüze süzülerek gelen Çeşme-Alaçatı kültürünün birlikte simgelendiği bir merkez olarak öne çıkıyor. Keyifli alışveriş deneyimi, zengin sosyal yaşam seçenekleri ile 10 dönümlük bir açık alanda kurulan Clubbaba Köyiçi yeni nesil bir yaşam kompleksi olarak, geçtiğimiz yıl en çok ilgi çeken merkezlerden biri olmuştu. Bu senede birbirinden ünlü markalar Clubbaba Köyiçi’nde olacak” dedi.

LOKAL PAZAR

Lokal Pazar kapsamında, moda, giyim, takı, seramik, tasarım ürünler, ahşap işleri, kozmetik, ev tekstili, nitelikli kahve, dünya çayları, gürme lezzetler, el işleri ve workshoplar bulunacak. Etkinlikte ayrıca her yerde bulunmayan eşsiz otlu gıda ürünleri yer alacak. 5-6-7 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecek Lokal Pazar etkinlikleri saat:10.00-19.00 arası gerçekleştirilecek.

YENİ MARKALAR

Alaçatı’ya uygun, çok özel planlanmış mimarisiyle, Alaçatı’nın tam kalbinde yer alan Clubbaba Köyiçi, birbirinden ünlü markalara ev sahipliği yapıyor. Clubbaba Köyiçi’ndeki Folkart, Aston Martin, Swarovski, Yüzevler Kebap, Simit Sarayı, Potpourri gibi ünlü markalar bulunuyor. Lüks ve ulaşılabilir dünya markalarını kusursuz bir ortam ve hizmet kalitesi ile buluşturan Brandroom, 1995 yılından beri her yaşta bayanın keyifle alışveriş yapıp zaman geçireceği ortamlar yaratan Beyliss, Alaçatı'nın yerel markası Kuytu Restaurant, Lulu Hookah Lounge, Sokak Bistro Lounge, en iyi kızarmış tavuk ve birçok çeşit meze ile öne çıkan marka Gerdan Gürme-Ali Gerdan Clubbaba Köyiçi’nde yer alacak. Seçkin Steak House, Bostancı Yaşar Usta Dondurmacısı da birbirinden lezzetli menüleriyle hizmet verecek.

Tüm bunların yanı sıra tasarımcılara özel olarak hazırlanan standlarda bulunacak. Oya Zengin gibi ünlü tasarımcılar ve markalar Funny hh, En Vie Concept birbirinden farklı ve dikkat çekici tasarım markalarının ürünleri Clubbaba Köyiçi’nde satışa sunulacak. Öte yandan bu yıl Clubbaba Köyiçi’nde yeni butik otel açılacak.

ggg.jpgjabbar.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.