Dabager'den Gülpembe'ye yeni tarz!

Dabager'den Gülpembe'ye yeni tarz!

Dabager, yeni tekli çalışmasında sözleri Barış Manço'ya, bestesi Ahmet Güvenç'e ait ve bir klasik olan Gülpembe'ye getirdiği yeni bir solukla müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

3 Adım Müzik etiketiyle çıkan tekli çalışmasının prodüktörlüğünü ise yakın arkadaşı Bahadır Tatlıöz üstlendi. Gülpembe'ye farklı düzenleme ile bambaşka bir yorum katan Tatlıöz, yönetmeliğini de yaptığı ve çekimleri Şanlıurfa ile Halfeti'de gerçekleştirilen ve her karesinde Anadolu’nun enfes güzelliklerini bizlere sunduğu klipte oyuncu olarak da yer alarak desteğini göstermiştir.

Cüneyt Yamaner, Mustafa İpekçioğlu ve Eyüp Hamiş'in enstrümanlarıyla yer aldığı çalışma son derece güncel olmasının yanı sıra, şarkının orijinal haline saygı duruşunda bulunarak naif ve başka bir tatta dinleyicilerin karşısına çıkıyor.

1979 doğumlu olan Dabager İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü mezunu olup, küçük yaşlardan itibaren müzikle iç içe olmuştur. Üniversite hayatından sonra 2000 yılından günümüze kadar profesyonel sahne çalışmalarını sürdüren Dabager, ayrıca çeşitli sanatçıların albümlerinde de söz yazarı ve besteci kimliğiyle öne çıkmıştır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.