Didem Delen, Tesla Model 3 otomobile hayran kaldı

Didem Delen, Tesla Model 3 otomobile hayran kaldı

Didem Delen, Kemerburgaz - Kemer Golf Country Orman Evi’nde, bu yıl ilki gerçekleştirilen, “Elektrikli ve Hibrid Sürüş Haftası” etkinliğinde, test sürüşü yapma fırsatı bulduğu Tesla Model 3 otomobile hayran kaldı

Kanal D ekranında yayınlanan “Kısmetse Olur” programında, yarışmacı Adnan’la birlikte birinci olan ve güzelliğiyle dikkat çeken sunucu ve model Didem Delen, Kemerburgaz - Kemer Golf Country Orman Evi’nde, bu yıl ilki gerçekleştirilen, “Elektrikli ve Hibrid Sürüş Haftası” etkinliğinde, test sürüşü yapma fırsatı bulduğu ve etkinlik için Norveç’ten özel olarak getirtilen Tesla Model 3 otomobile hayran kaldı.

Doğa aşığı ve doğa dostu olduğunu, bulduğu her fırsatta ve yer aldığı her platformda dile getirdiğini belirten güzel sunucu Didem Delen, elektrikli ve hibrid otomobillere özel olarak ilgi duyduğunu ve geleceğin teknolojisi olarak gördüğü otomobilleri yakından takip ettiğini söyledi.

teslamodel3.jpg

Türkiye’de ilk kez, halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinliğe büyük bir zevkle katıldığının altını çizen Didem Delen, ilk kez gördüğü ve sürüş deneyimi yaşadığı Tesla Model 3 araca hayran kaldı. 

Bir otomobili olursa, bunun kesinlikle hibrid veya elektrikli bir otomobil olacağını söyleyen ünlü ekran fenomeni; ‘İnsanoğlu doğayı yeterince kirletti, küresel ısınma, artık önüne geçilemez boyutlara ulaştı. Her alanda doğa dostu tercihlerimizle doğaya daha fazla eziyet etmememiz gerektiğini düşünüyorum’ diyerek, doğaya karşı ne kadar duyarlı olduğunu gözler önüne serdi. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.