Eva Maya, DJ performansıyla damga vurdu

Eva Maya, DJ performansıyla damga vurdu

Kemerburgaz, Kemer Golf Country – Orman Evi’nde 20 ve 21 Nisan tarihlerinde bu yıl ilki gerçekleştirilen “Elektrikli ve Hibrid Sürüş Haftası” etkinliği renkli görüntülere sahne olurken, manken Eva Maya, etkinliğin son gününe, dj performansıyla damga vurdu

Çaldığı Country ve Rock and Roll tarzı şarkılarla, etkinliğe katılanlara keyifli saatler yaşatan Eva Maya’ya, bir ara “Te Ma Etmaje” şarkısıyla tüm dünyayı kasıp kavuran dj. Fatih Boğalar da eşlik etti. Önümüzdeki günlerde ortak bir müzik projesine imza atmaya hazırlanan ikilinin dj performansı büyük beğeni topladı.

eva_maya-(2).jpeg

Hazır etkinliğe gelmişken, dünyanın en ünlü elektrikli arabası olan Tesla’yı da test eden Eva Maya, stantları gezerken, Finlandiya ilhamlı eğitim sistemiyle dikkat çeken Fidol Okulları standına büyük ilgi gösterdi. Fidol Okulları kurucusu eğitim uzmanı Faik Birgül’ün; “Çocuğunun eğitim hayatı boyunca gereken tüm eğitim harcamaları Fidol Okullarına ait” teklifi karşısında hem çok sevinen, hem de çok  şaşıran Eva Maya; “Bu saatten sonra çocuk sahibi olmam biraz zor, iyisi mi ben çocuk olayım” diyerek, kendisine uzatılan boyama kitabını, renkli kalemlerle bir güzel boyadı ve Rusya’daki çocukluk yıllarına geri döndü. Çimenlerin üzerine konulan minderlerde güzel havanın tadını çıkaran Eva Maya, stresten ve şehrin gürültüsünden uzak bir hafta sonu geçirip, enerji depoladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.