Evren Kahraman'ın eşine aşkı şöhrete taşıyor!

Evren Kahraman'ın eşine aşkı şöhrete taşıyor!

“Her Şey Seninle Güzel” isimli 6 şarkılık fantezi tarzındaki maxi single çalışmasıyla müzik dünyasına adım atan Evren Kahraman, müziğin kendisi için hobi olduğunu ifade etti. 

“Her Şey Seninle Güzel” isimli maxi single çalışmasında tüm eserlerin söz ve müziği Evren Kahraman imzası taşırken, çalışmanın aranjörlüğünü usta müzik adamları Sedat Sakarya ve Barış Engürlü üstlendi. Silvana müzik etiketiyle müzik severlere sunulan maxi single için albümle aynı adı taşıyan şarkıya Alişan Günay Yıldırım yönetmenliğinde birde performans klip’i çekildi.

evren-karama-esi-ve-cocuklari.jpg

Doğal ve gerçekçi bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Evren Kahraman “Maxi single içindeki eserlerin ilham kaynağı eşimdir, sipariş üzerine yazılmış değil gerçek duygular. Müzik dünyasının iyi şarkı çıkaramamasının sebebi de sipariş eserler değilmi? Duygular rafa kalkmış, madde dünyası hüküm sürüyor, uzun zamandır kalıcı bir eser neden yok? Benim eşime olan duygularımın ifadesi melodilerime geçti, eşimin aşkı müzik aşkımı tetikledi ve bu çalışma tamamen gerçek olarak ortaya çıktı” dedi. Yaptığı eserlere yorumcu kimliğiyle hayat veren Evren Kahraman, bu güne kadar müzik dünyasına görülmemiş bir gerçeklikle imzasını atmaya geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.