Eylül Ayça Karakuş Womtivi'nin konuğu oldu

Eylül Ayça Karakuş Womtivi'nin konuğu oldu

Womtivi'de Ömer Asil'in hazırlayıp sunduğu "Ömer Asil ile Söyleşi" programının bu haftaki konuğu Eğitimci, Yazar Eylül Ayça Karakuş oldu.

Ömer Asil'in sorduğu tüm soruları samimiyetiyle cevaplayan Eylül Ayça Karakuş , Womtivi ekranlarından farkındalık yaratacak açıklamalarda bulundu.

Kitap yazma yolculuğunun nasıl başladığını, insanların yazarlara ve kitaplara verdiği değerleri, yediden yetmişe sosyal medya bağımlılığının sebeplerini, Antalya Bilim Üniversitesi'nde açılan Yaratcı Yazarlık ve Senaristlik Eğitimlerinin Antalya'ya kazandırdığı değerleri bir bir anlatan Karakuş toplumsal mesajlarda bulundu.

img-20190528-wa0003.jpg

Programın sonunda ise kapanışı şu sözlerle yaptı:

Wümtivi ekranlarında bizi izleyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarak şu sözlerle programı sonlandırmak istiyorum... İnsanlarımızdan en önemli ricam, öncelikle kendilerini tanımaları ve kendilerini keşfetmeleridir. İnsanoğlu birey olarak ne zaman kendini tanırsa o kadar toplum için faydalı işler yapmış olur. Birileri, başkaları önceliğimiz olmamalıdır. İç dünyamızda var olanı, öz benliğimizi bulup gün yüzüne çıkarabildiğimiz zaman yaşamak çok daha kolay olacaktır, buna canı gönülden inanıyorum.  Ve lütfen inandığınız ve yapmak istediğiniz işlerden asla birileri yüzünden pes etmeyiniz! Sevgi ve saygılarımı sunuyorum tüm takipçilerime...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.