Forte Bodrum'da Gökhan Tepe sahne aldı

Forte Bodrum'da Gökhan Tepe sahne aldı

Forte Bodrum'da önceki gece ünlü sanatçı Gökhan Tepe sahne aldı.

Hayranlarını "Adı Aşk Olsun" şarkısıyla selamlayan Gökhan Tepe "Bugün beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bugün sizler için benim bestelerinden  olan şarkıları söyleyeceğim." diyerek sevilen şarkılarını seslendirdi. "Araftayım" şarkısından sonra Gökhan Tepe "Sevgili dostum Ebru Gündeş'in bir sonraki albümüne  de ismini veren şarkıyı seslendireceğim. Buradan Ebru Gündeş'e selamlarımı yolluyorum." diyerek "Aşık" şarkısını söyledi. Kendisini dinlemeye gelenler arasında Bahar Öztan da vardı. Onlarca hayranını sevilen şarkılarıyla eğlendiren Tepe, sahne performansıyla muhteşem bir konsere imza attı. 

Konserinin ikinci yarısına hızlı bir giriş yapan Gökhan Tepe, 70'li, 80,li 90'lı yılların arabesk şarkılarını seslendirdi. Programının sonlarına doğru şarkıcı  "Popçu çizgimi bir kenara bırakıyorum.Her şey eğlencemiz için, herkesin oynamasını istiyorum." diyerek "Ankara'nın Bağları'nı" söyledi.

Yaklaşık üç saatlik konserini "Teşekkür Ederim" adlı parçayla noktalayan Gökhan Tepe alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sahneden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.