Hande Yener'den bayram hediyesi

Hande Yener'den bayram hediyesi

Türk Pop Müziğin kraliçesi Hande Yener, yeni teklisi ‘Kuş’ ve Afrika’da çektiği renkli klibiyle bayram öncesi sevenleriyle buluşuyor.

Söz ve müziği Altan Çetin'e ait olan 'Kuş' şarkısının düzenlemesi Ümit Kuzer imzası taşıyor. Mix’i Martin Spencer, mastering’i Howie Weinberg tarafından yapılan şarkı, Devrim Karaoğlu imzalı remix versiyonuyla birlikte müzikseverlerin beğenisine sunuluyor.  

17 kişilik bir ekiple Zanzibar’ın Jambiani köyünde gerçekleşen klibin çekimleri üç gün sürdü. Hande Yener’e ve klibe yerel halkın ilgisi büyük oldu.Yener’e klipte Afrikalı çocuklar da eşlik etti. Çocukların şarkıyı ezbere söylemesi ve enerjisi ekibi neşelendirdi. Yönetmen koltuğunda oturan Gülşen Aybaba ise bu yüksek enerjiyle renkli bir klibe imza attı.

Yener’e klip için özel tasarım kafes ve kıyafet hazırlandı. Miin by Kadir Kılıç’ın ipek şifon ve tülden hazırladığı elbiseyle kamera karşısına geçen sanatçı, güzelliği ile adeta büyüledi. Afrika'da klip çekme fikrine öncülük eden ünlü fotoğrafçı Aytekin Yalçın, klibin sanat yönetmenliğini ve fotoğraf çekimlerini de üstlendi. 

Afrika’nın etnik yapısı, şarkının ritmi ve Afrikalı çocukların enerjisiyle birlikte Hande Yener, yeni klibiyle yine tarzını konuşturdu.

Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle 31 Mayıs’ta yeni teklisi ‘Kuş’ ile tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerde yerini almaya hazırlanan Yener, sevenlerine bayram hediyesiyle geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.