İKÇÜFEST, sona erdi

İKÇÜFEST, sona erdi

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının organizasyonuyla üç gün süren İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi bahar şenliği İKÇÜFEST’19 Fatma Turgut konseriyle son buldu. Alanı dolduran binlerce İKÇÜ’lü, Turgut’un şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

Başarılı bir eğitim döneminin ardından 2018-2019 akademik yılını geride bırakmaya hazırlanan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ailesi İKÇÜFEST’19 ile yorgunluk attı. Şenlik programında yer alan; spor turnuvaları, Colorfest, konserler, DJ performansı, yarışmalar, dans gösterileri ve çeşitli sürpriz etkinlikleriyle göz doldurdu.

Öğrenci Müzik Grupları İKÇÜFEST sahnesinde

Şenlikte, İKÇÜ’lü öğrencilerden oluşan müzik grupları da sahne aldı. Öğrenciler sahne performanslarıyla tam not aldı. Halk Dansları Topluluğu ile Salon Dansları Topluluğu üyelerinin şenlik için özel olarak hazırladığı en yeni koreografilerle dans performansları büyük beğeni kazandı. Tiyatro Topluluğu’nun sahnelediği Albay Kuş ile Lady Windermere’in Yelpazesi oyunları da ilgiyle takip edildi.

Spor Müsabakaları Kupa Töreni

Spor Birimi organizasyonuyla tamamlanan Rektörlük Kupası spor müsabakalarında dereceye girenler de ödüllerini Rektör Prof.Dr. Saffet Köse’nin elinden aldı. 

Colorfest ile rengârenk…

Şenlik alanındaki en renkli etkinlik ise Color Fest oldu. Kampüste bir gelenek haline gelen Color Fest’te buluşan gençler birbirlerini gökkuşağı renkleriyle boyadı. Boyaların havaya saçıldığı anlarda alanda renk cümbüşü oluştu. 1 saat devam eden etkinlik boyunca rengarenk boyanan gençler, çalan müziklere de eşlik ederek dans etti. 

Konserlere tam not…

İlk gün sahnede Karadeniz fırtınası estiren, “Bugün uzun zamandan beri ilk defa ben eğlendim.” diyen Resul Dindar, İKÇÜ’lü hayranları için dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirdi. 

İkinci gün sahne alan Rap müziğin sevilen isimlerinden Eypio, “Günah Benim Remix” gibi en sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Eypio, “Bugün burada olmak çok keyifliydi. Katılan herkese çok teşekkür ederiz” diyerek hayranlarını selamladı. Final konserine damgasını vuran Rock müziğinin sevilen ismi Fatma Turgut da sahneden inerek soluğu İKÇÜ’lü hayranlarının arasında aldı. Gençler, eski ve yeni şarkılarıyla 1 saat sahne kalan Fatma Turgut’a hep bir ağızdan eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.