İrem Derici “Mest Of” için geri sayımda!

İrem Derici “Mest Of” için geri sayımda!

İrem Derici’nin 90’lı yılların şarkılarından seçtiği albümü “Mest Of” ‘un çıkış tarihi belli oldu.

Son yıllarda şarkılarıyla dinlenme ve izlenme rekorları kıran Pop Müziğin yeni nesil starı İrem Derici, prodüktörlüğünü ünlü iletişimci Özgür Aras ‘ın yaptığı 90'ların en sevilen şarkılarından oluşan yeni albümünün stüdyo çalışmalarını tamamladı.  “Mest Of” adını verdiği albümünün 31 Mayıs Cuma günü tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerde müzikseverlerle buluşacak.

Burhan Çaçan “Aşkımız Olay Olacak”, Eda Berker “Beni Sana Hapsettin”, Kenan Doğulu “Kurşun Adres Sorma Ki”, Mine Koşan “Yok Dostum Zor Dostum”, Nalan “Acemi Balık”, Sezen Aksu “ Gidiyorum”, Sibel Alaş “Bende Hüküm Sür” ve Sibel Tüzün “Kaçın Kurası”’in söylediği şarkılara “Mest Of” albümünde yer veren İrem Derici geçtiğimiz hafta albümünün tanıtım fotoğrafları için Lara Sayılgan ‘ın objektifine poz veren göz alıcı enerjisiyle  eğlenceli bir çekim yaşadı.

İrem Derici şimdiden aldığı ön siparişlerle ekonomik kriz içinde bulunan Unkapanı esnafının da yüzünü güldürdü.

İrem Derici sosyal medyasından Grup Gündoğarken’e mektup! 

Grup Gündoğarken ’e 30 Mayıs’ta paylaşmak üzere bir post ve yazı hazırlamıştım albüm ismi Mest Of’la alakalı. Çıkmadan bir gün önce sürpriz olsun istiyordum ama Gökhan Şeşen’in bugün çıkan haberini gördüm ve çok üzüldüm... Mest Of Gündoğarken 1998’de çıkmış enfes şarkıların toplandığı bir Best Of albümüdür. Albümün neredeyse tamamı 90’lar şarkılarından oluştuğu için böyle bir gönderme yapmak istedik. Önceden arayıp böyle bir şeyi söylemeyerek sizi gücendirdiysem çok özür dilerim ama Ankara’dan abim gelmişti, evde bir bayram havası vardı. Sizinle bir yemeğe çıksak, Burhan Şeşen abim benim küçüklüğümü bilir, babamla yakın arkadaşlar, küçükken de şapşaldım bilir o. Gönlünüzü almazsam nefesim kesilir çünkü geçmiş değil bugün gibi yaşıyorum hala sizi, siz hep benim yanımdasınız... Gündüzümde gecemdesiniz, belki ikinci Mest Of için bir eser verirsiniz, siz benim şarkılarımsınız, üstatlarımsınız…

İrem Derici ile 90 ‘lar Partisi’nin ilki Bodrum ‘da….

Sahne şovlarıyla da büyük beğeni toplayan İrem Derici, “Mest Of” albümünün konserleri için önümüzdeki günlerde farklı şehirlerde partiler verecek.

Bodrum, Antalya, Çeşme, Kuşadası, Marmaris ve Bursa ‘nın en gözde eğlence kulüplerinde 90’lar Türkçe Pop Partileri düzenleyecek İrem Derici’nin sürprizlerle dolu partileri için mekanlar şimdiden sıraya girmiş durumda.

İrem Derici ilk partisini bayramın 2’nci günü (5 Haziran Çarşamba) günü Bodrum Levo Türkbükü ’nde verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.