Kadir ve Cansız karşı karşıya gelecek mi?

Kadir ve Cansız karşı karşıya gelecek mi?

Ay Yapım’ın, Show TV’de Perşembe akşamları ekrana gelen ve ilgiyle izlenen dizisi ‘Çarpışma’nın dün akşam yayınlanan 14. bölümü de heyecan dolu anlara sahne oldu.

Zeynep’in yan yana getirdiği Kadir ile Asiye’nin gözyaşları içinde birbirlerine sarıldıkları, Kerem’in, Demir ve Yakup’un kurduğu büyük kumpasın içine düştüğü, bölüm finalinde de; Veli’nin, Kadir ile Cansız’ı birbirlerine kırdıracak şeytani bir plan yaptığı bölümü, ‘Çarpışma’ tutkunları yine soluk soluğa izledi. 

Çarpışma #tuzak etiketiyle yine sosyal medyanın zirvesinde yer aldı!

‘Çarpışma’, sosyal medyada da uzun süre konuşuldu ve bu hafta da zirvede yer aldı. Diziyle ilgili 54 bin tweet atıldı. ‘Çarpışma’ #tuzak etiketi ile Twitter’da Türkiye'de 10 saat, dünyada 1 saat 10 dakika, #çarpışma etiketi ise Türkiye’de 6 saat 10 dakika  TT listesinde kaldı.  ‘Çarpışma’, 14. bölümüyle; ABC1’de yüzde 3.71 rating  ve yüzde 8.19 izlenme payı, AB’de yüzde 3.44 rating ve yüzde 8.51 izlenme payı, Total’de ise yüzde 2.57 rating  ve yüzde 5.94 izlenme payı elde etti. 

Cansız, Kadir’e pusu kurdu!

Kadir, Zarif zannettiği Cansız’la girdiği söz düellosu sırasında, Zarif’le pazarlık yapabileceği bir detay yakaladı. Buna göre; Kadir, Zarif’e Cansız’ın el koyduğu baba yadigarı saati getirecek, Zarif de ona Cansız’ın adresini verecekti. Bunun Cansız’ın kurduğu bir pusu olduğundan habersiz olan Kadir, saati almak üzere bir kumarhaneye gitti. Kadir, kıran kırana bir kavganın ardından saati aldı ve mekandan çıktı. Bu anları Cansız ve Veli de gizlice izledi.

Veli’yi ölüm korkusu sardı!

Cansız’ın, Kadir’in kendi oğlu olduğunu öğrenmesinden endişe duyan Veli, büyük bir stres altına girdi. Bu gerçeğin ortaya çıkmasının kendi sonu olduğunu bilen Veli, Kadir’i bir an öldürmesi için Cansız’ı alttan alta kışkırttı. Kadir’in gücünü sınayan Cansız ise, Veli’in istediğinin tersine, onu adım adım ölüme götürecek bir plan yaptı. 

Kerem, büyük bir tuzağın ortasına düştü!

Yakup ve Cemil, Kerem’in çalıştığı tamirhaneye tekrar girdi. Demir’le anlaşan Yakup, suçu Kerem’in üzerine yıkmak için Cemil’i öldürdü ve cinayet silahını da tezgah üzerine bırakıp kaçtı. Aynı anlarda Kerem, tamirhaneden daha önce çalınan motosikleti evinin önünde gördü ve dükkana getirdi. Kapının açık olduğunu gören Kerem içeri girdi ve Yakup’un Cemil’i öldürdüğü silahı eline aldı. Kerem birkaç adım daha attığında Cemil’i ölmüş halde gördü. Tam bu sırada içeriye polisler girdi ve Kerem, Demir ve Yakup’un kurduğu büyük kumpasın tam ortasına düştü.

Kadir ve Asiye gözyaşlarıyla sarıldı

Zeynep, Kadir’in ne tepki vereceğini bilmeden Asiye ile onu yan yana getirdi. Zeynep’le buluşacağını zanneden Kadir, Asiye’yi de görünce geri döndü. Zeynep onu yakaladı ve annesi ile konuşması için ikna etti. Kadir geri döndü. Kadir, Asiye’ye önce yine aklındaki kimi soruları sordu, Asiye cevapladı. Duygu dolu anların ardından Kadir ile Asiye, bir anne –oğul gibi gözyaşları içinde birbirlerine sarıldı.

Veli, Kadir ve Cansız’ı birbirlerinin önüne attı!

Kadir’in nefes aldığı her an ölüm kaygıyla yaşayan Veli, Kadir ile Cansız’ı birbirlerine kırdıracak bir plan yaptı. Veli, Cansız’ı kendisi arayıp, Kadir’i de Asiye’nin yardımcısına aratıp, Asiye’nin kriz geçirdiği yalanıyla aynı anda Kadir ve Cansız’ı Asiye’nin evine gönderdi. Veli, polisi de arayıp Cansız’ın bulunduğu adresi polise ihbar etti. Aynı anlarda Asiye’nin evine gelen Kadir ile Cansız’ın karşı karşıya gelmesine ise ramak kaldı.

Yeni bölümde merak edilen sorular yanıt bulacak!

Kadir, Cansız’ın kim olduğunu öğrenip, hesaplaşacak mı? Veli’nin yeni hamlesi ne olacak? Büyük bir kumpasın ortasına düşen Kerem’i neler bekliyor? Kadir ile Zeynep aşklarını doya doya yaşayabilecek mi? Cemre, Selim’in karanlık dünyasını öğrenecek mi? Tüm bu sorular ve daha fazlası ‘Çarpışma’nın 28 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de ekrana gelecek 15. Bölümünde yanıt bulacak. Heyecanın daha da artacağı ve yine nefes nefese izlenecek yeni bölümde, birbirinde çarpıcı gelişmeler yaşanacak. 

Yapımcılığını Kerem Çatay - Pelin Diştaş’ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu  Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.