KUZGUN İLE DİLA’NIN DÜĞÜNÜ VAR !

KUZGUN İLE DİLA’NIN DÜĞÜNÜ VAR !

Ay Yapım’ın, Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un  9. Bölüm 2. tanıtımı yayınlandı

Kuzgun ile Dila düğününden görüntülerin yer aldığı tanıtımda; Dila’nın Kuzgun’a ‘Seni tam kalbinden vuracağım. Bana aşık olacaksın’ sözleri dikkat çekiyor. Tanıtımda, dizinin heyecan dolu hikayesinden çarpıcı anlar da  yer alıyor.

 KUZGUN’UN 9. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK ?

‘Kuzgun’un Çarşamba akşamı ekrana gelecek 9. bölümünün konusu şöyle; Dila nikah sonrası, her şeye rağmen Kuzgun’la evlendiği için hırslıdır. Cihan depoya baskın yapıldığını ve Kartal’ın da orada olduğunu Kuzgun’a söyler. Kartal için endişelenen Kuzgun, soluğu Meryem’in kapısında alır. Teo’yu vurmuş olmanın şokunu üzerinden atamayan, pişmanlıklarıyla başbaşa kalan Kartal, ağır bir yıkım yaşamaktadır. Dila, babası Rıfat’a gider ve ona, Kuzgun’la evlendiğini söyler.Rıfat, Dila’ya çok sert tepki verir. Dila, Kuzgun’la evlendiğini ailesine de açıklar. Haber evde bomba etkisi yaratır ve Kuzgun ile Ali arasında gerilimi yüksek bir kavga yaşanır. Kudret’in bir planı vardır ve Dila’dan düğün yapmasını ister. Bora’nın yönlendirmesi ile Şermin; Meryem, Kartal ve Kumru’yu da düğüne davet eder. Bora ve Şermin’in gerçek niyetleri ise bambaşkadır. Düğün günü gelir. Kuzgun, gelinlikle gördüğü Dila’nın etkisinden hemen çıkamaz. Dila ile Kuzgun için duygularını bastırmak giderek zorlaşacaktır. Kuzgun ve Dila’yı düğünden sonra ise zor bir oyun beklemektedir. Zira, aynı evde yaşayacak ve gerçek bir evlilik yapmış gibi görünmeye çalışacaklardır. Kumru, Bora’nın sırrını araştırmaya devam eder ve gerçeğe adım adım yaklaşır. Kuzgun ile Dila istenileni yapmış,Behram’dan icazet almayı beklemektedir. Derviş, girdikleri dünyanın gerçeklerini onlara tüm çıplaklığı ile bir kez daha hatırlatır. Kuzgun’un hayatının değdiği herkesi hedefine alan acımasız bir saldırı planı devreye girer. Kuzgun ve Dila’nın yanı sıra, ailelerinden birçok kişinin olduğu sırada silahlar patlar. Kuzgun‘Dila’yı, Dila ‘Kuzgun’u kurtarmak için hamle yaptığında, biri kurşunların hedefinde kalacaktır.

 

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Dizinin kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ahmet Varlı,Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler gibi önemli isimler yer alıyor. Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan  ‘Kuzgun’, 9. ve yeni bölümüyle Çarşamba akşamı, saat 20.00’de Star’da!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.