Kuzgun'un kilit ismi ‘Kudret Hanım’

Kuzgun'un kilit ismi ‘Kudret Hanım’

Ay Yapım’ın, Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve büyük ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’da başarılı oyuncu Senan Kara’nın canlandırdığı ‘Kudret Hanım’ karakteri, hikayenin kilit isimlerinden biri oldu.

Kuzgun’un heyecan dolu hikayesine, Organize Şube’de Başkomiser olarak 8. Bölümden itibaren dahil olan Kudret  Hanım ile Dila’nın (Burcu Biricik) yolları kesişti. Kudret Hanım, organize suç örgütü lideri Behram Adıvar’ı yakalamak ve çeteyi çökertmek için Dila’dan kendisine yardım etmesini istedi. Kudret Hanım karşılığında da Dila’ya; babası Rıfat’ın (Levent Ülgen) serbest bırakılmasını sağlamayı ve ailesini içinde oldukları karanlık hayattan çıkarmayı teklif etti. Dila, Kudret Hanım’a yardım etmeyi kabul etti  

8.-bolum-(27).jpg

SENAN KARA KİMDİR ?

İzleyicilerin ‘Yabancı Damat’, ‘Karakolda Ayna Var’ dizilerinden de hatırlayacağı Senan Kara, son olarak ‘Vatanım Sensin’ dizisinde rol almış ve Yunan komutanın eşi Veronika karakterini canlandırmıştı.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu  Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Dizinin  kadrosunda;  Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ahmet Varlı, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler gibi önemli isimler yer alıyor. 

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’ heyecan ve duygu dolu yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da ! 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.