Lerzan Mutlu, "Kalbim kırık ama laf söylemek haddim değil!"

Lerzan Mutlu, "Kalbim kırık ama laf söylemek haddim değil!"

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Açı Okulları tarafından düzenlenen törenle çocuklar en sevilen ünlüleri seçti.

Açı Okulları öğrencileri tarafından seçilen isimlere ödülleri Şişli Meslek Yüksek Okulu Amfi Tiyatrosu’nda gerçekleşen törenle takdim edildi.“Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programımıza hoş geldiniz” diyerek sözlerine başlayan Açı Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Şahin, “Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğu, yarının, büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir. Çocuklar her türlü ihmal ve istismardan korunmalı, onlar her koşulda yetişkinlerden daha özel olarak ele alınmalıdır. Biz Açı Okulları olarak her bir öğrencimizin eğitimine ve gelişimine katkı sağlarken Mustafa Kemal Atatürk’ün bu sözlerini kendimize misyon edindik. Bu önemli günde bizlerle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. 

"KALBİM KIRIK AMA LAF SÖYLEMEK HADDİM DEĞİL" 

Arabesk klasiklerinden oluşan yeni albümü “Aşk Acısı” ile müzik sektörüne bomba gibi dönen Lerzan Mutlu dün akşam 5. kez ‘Yılın En İyi Kadın Arabesk Sanatcısı ödülünü Özel Açı Okulları öğrencilerinden aldı. Ödül töreni öncesi basın mensupları ile sohbet eden Lerzan Mutlu küs olduğu Bülent Ersoy hakkında konuştu.

Basın mensuplarının sorularına Bülent Ersoy’la mahkemesi devam eden  Lerzan Mutlu “ Bülent Ersoy’la aramızdaki şey benim kalbimin kırıklığından ibaret aslında.. Bülent Ersoy'un sanatına , zekasına, yıllardır markasına yön verişine benim bir şey demem mümkün mü? Taş olur insan bir cümle dahi ederse...Bir Bülent Ersoy‘un bir kez daha gelmesi mümkün değil. Benim ona kalbim kırık. Benim derdim kalbimin kırık olmasıyla alakalı. Yoksa Bülent Ersoy’un büyüklüğüne , sanatına laf söylemek haddim değil elbette” diye konuşarak Diva’ya selam gönderdi.

“Senaryo gereği saçımı kazıtırım”

Güzel oyuncu Şilan Makal düzenlenen ödül töreninde “En sevilen oyuncu” ödülünü aldı. Hayatında ilk ödülünü alan ve aynı zamanda tarih öğretmeni olan Şilan Makal “Bu anlamlı günde bu ödülü almak bir öğrentmen olarak benim için gurur verici. Ben oyunculuk tarafımda da her anlamı ile mesleğimin en iyisi olamaya çalışıyorum ve bunun için ne gerekirse yaparım. Rol gereği saçımı kazıtabilirim işimi bu kadar fazla seviyorum. “ diyerek iddalı konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.