Menderes Belediyesi mahalle buluşmalarına devam ediyor!

Menderes Belediyesi mahalle buluşmalarına devam ediyor!

Menderes Belediyesi, düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle buluşmalarında bu kez Gümüldür Cumhuriyet Mahallesi ile bir araya geldi.

Medya Ege- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ile birlikte Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri de, Gümüldür Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlar ile bir araya geldi. Görüşmede, vatandaşların istek, öneri ve şikayetleri yerinde dinlendi. İsteklere ilişkin gerekli notlar alında ve şikayetlere ilişkin çözüm seçenekleri tartışıldı. Sohbet ortamında gerçekleşen buluşmada keyifli anlar yaşandı.

e-rifgxxsaefdmc.jpg

Vatandaşlar ile fikir alışverişi yapmaktan son derece memnun olduğunu ifade eden Başkan Kayalar, 44 mahallenin tamamında buluşmaların devam edeceğini ve Mendereslilerin sesi olmayı sürdüreceklerini ifade etti.

e-rigsqweacrov.jpg

Mahalle buluşmasına katılan bir vatandaş, "Bir Belediye Başkanı ile birlikte oturup neyi, nasıl yapalım diye konuşmak ve bu konuşulanların da gerçekten yapıldığını görmek gerçekten çok güzel" ifadelerini kullandı ve fikirlerini önemsediği için Başkan Kayalar'a teşekkür etti. Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden ve buluşmada yer alan diğer vatandaşlar ise Başkan Kayalar'ı aralarında görmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

e-rif8bxoaiay1j.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.