Mert Algan sevenleriyle buluştu

Mert Algan sevenleriyle buluştu

İzmir sahnelerinin aranan sesi usta yorumcu, Karşıyakalı sanatçı Mert Algan,  Deniz Baykal Kültür Merkezinde sevenleriyle buluştu.

Usta yorumcu Algan, Sinerji vol6 Albümünde yer alan "Sosyal Medya" isimli şarkısı Genç Müzik yapım şirketinden çıkardığı ilk cıngılın, söz ve müziği Okan Öz, Sertaç Aydoğan, Serkan Bigay imzasını taşırken, Serkan Bigay Şarkının Aranjörlüğünü ve Klip yönetmenliğini de yaptı.

‘Sosyal Medya’ adlı şarkısı ve Klipiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran İzmirli yakışıklı Sanatçı Mert Algan Klipinde oynayan Manken Elena Stanislavskaya ile birlikte Deniz Baykal Kültür Merkezinde 'Sosyal Medya' adlı şarkısı ile özel bir gecede sahnede olan ikili izleyicilerden tam not almayı başardı.

Sahnede Mert Algan ve Elena Stanislavskaya'ya çiçeği burnunda Fotomodel İlayda Kaya eşlik ederken muhteşem üçlü sahnede izleyicilere 'Sosyal Medya' adlı şarkısıyla Mert Algan eşliğinde keyifli dakikalar yaşattılar. 

Mert Algan, Elena Stanislavskaya ve İlayda Kaya, ‘salondaki seyircilerle fotoğraf çekilmekten onur ve mutluluk duyduklarını ve bu anı yaşadıkları içinde çok mutlu olduklarını ve bizler için önemli olan bu gecede salonu dolduran izleyicilere çok teşekkür ettiklerini dile getirdiler.’

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.