MHP'li Osmanağaoğlu, muhtarlarla bir araya geldi!

MHP'li Osmanağaoğlu, muhtarlarla bir araya geldi!

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantılarını sürdürüyor.

Aliağa ve Beragama’daki Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelen Osmanağaoğlu ve MHP’li yetkililer son olarak Dikili ve Menemen’deki Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantılarda Muhtarların sorunlarını ve taleplerini de dinleyen Osmanağaoğlu Muhtarların “demokrasinin temel direkleri” olarak tanımladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamlarını da ileten Osmanağaoğlu MHP Liderinin muhtarların sorunlarıyla ilgili samimi yaklaşımını ve mücadelesini hatırlatarak şunları söyledi:

1-5.jpeg

“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Muhtarlarımızın sorunlarının çözümüne ilişkin geçmişte bir çok çabası var. Biz de Liderimizin “Muhtarlıklarımız varsa demokrasimiz diridir. Muhtar demek mahallesinin hadimi demektir. Muhtar demek; mahalledeki devlet, mahalledeki dirayet, mahalledeki cesaret demektir.” Sözlerinden ilham alarak Muhtarlarımıza yaklaşıyor, Muhtarlarımızın Türk milletinin dili, Türk devletinin ise millete uzanan eli olduğunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmıyoruz.”

“Muhtarlarımızın meselesi, bizim meselemizdir. Çünkü Muhtarlarımızın derdi vatandaşımızın derdi, muhtarlarımızın beklentisi vatandaşımızın beklentisidir. Bu sebeple; bütün dertlerine derman olmak için var gücümüzle çalışmak, elimizden geleni yapmak vazifemizdir.” ifadelerini kullanan Osmanağaoğlu toplantıya katılan muhtarların taleplerini de dinledi. Talepleri not aldığı gözlemlenen Osmanağaoğlu en kısa sürede taleplerin yerine getirilmesi için gereğini yapaklarını söyledi.

8.jpeg

Şimdiye kadar 250 kadar muhtarla toplantılar vesilesiyle bir araya gelen Osmanağaoğlu bundan sonra da bu toplantılara devam edileceğini söyledi. Tamer Osmanağaoğlu’na MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Dikili İlçe Başkanı Mehmet Arslan, Menemen İlçe Başkanı Ali Rıza Bölük, Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.