Müzik Piyasasına Mayıs Sonu Dopingi

Müzik Piyasasına Mayıs Sonu Dopingi

Ata Benli yazdı...

Merhabalar. Yaz günlerini iyice hissetmeye başladığımız Haziran başında müzik piyasası adeta bombaları birer birer patlattı. Sektörün önde gelen isimleri Mayıs ayının son günü albüm ve teklileriyle adeta yaz sezonunu açtılar. Gelin bakalım 31 Mayıs’ta hangi albüm ve şarkılar bizlerle buluşmuş hep beraber görelim...

İrem Derici’den Dolu Dolu Mest Eden Bir Albüm

Yarışmacı olarak katıldığı bir ses programında adını duyuran İrem Derici, sanki kendisini o yarışmada jüri üyesiymiş gibi hatırlayacağımız kadar büyük bir çıkış yakalamayı başardı. Bu çıtasını sürekli yukarı taşıması da ona sayısız tecrübe ve piyasada hala çalan hit şarkı kazandırdı. 31 Mayıs’ta Doğan Music Company etiketiyle çıkardığı “Mest Of” albümünden “Acemi Balık” parçası video klibiyle yayınlandı. Söz ve müziğini Altan Çetin’in hazırladığı parçanın düzenlemesi ise sektörde adını sürekli duyduğumuz Mustafa Ceceli’ye ait. Renkli mi renkli video klip çalışmasının yönetmeni ise Murat Joker olmuş. Albümün tamamına tüm dijital müzik platformlarından, “Acemi Balık” video klibine ise hem aşağıdan; hem de netd Müzik resmî YouTube kanalından ulaşabilirsiniz. 

Hande Yener Bu Yaz Yine Kuş Gibi Uçmaya Hazır

Türk pop müziği denince akla gelen ilk isimlerden olan Hande Yener, yaz öncesi yepyeni teklisi “Kuş” ile bizlerle buluştu. Her dönem şarkılarıyla kulüplerde ve plajlarda fırtınalar estiren başarılı sanatçı, bu sezonu da boş geçmedi. Söz ve müziği Altan Çetin’e ait olan parçasının düzenlemesi ise Ümit Kuzer’e ait. Yine tarzıyla farkını ortaya koyan video klip çalışmasının yönetmeni ise genç ve yükselen isimlerden Gülşen Aybaba. Poll Production etiketiyle bizlerle buluşan tekliye tüm dijital müzik platformlarından, video klip çalışmasına ise hem aşağıdan; hem de Poll Production resmî YouTube kanalından ulaşabilirsiniz. 


Berksan & Turaç Berkay Özer’den Yaza Damga Vuracak Şarkı

Pop müziğinin genç temsilcilerinden Berksan, düzenlemelerini ve emek verdiği her şarkıyı bir tık ileri götürebilen başarılı aranjör Turaç Berkay Özer ile beraber “Yeni Biri” adlı teklisini piyasaya sundu. Sözlerini Berksan Özer’in yazdığı, müziğini ve düzenlemesini tabi ki Turaç Berkay Özer’in hazırladığı tekliyle bu yaz adlarından oldukça fazla söz ettireceklerinden eminim. Yenilikçi altyapısı ve buram buram emek kokan video klibiyle yayında olan bu parçaya tüm dijital müzik platformlarından, video klip çalışmasına ise hem aşağıdan; hem de Berksan’ın YouTube kanalından ulaşabilirsiniz. 

Haluk Levent Yepyeni Klibiyle Yeniden Bizlerle

Kurucusu olduğu Ahbap derneğiyle binlerce kişi ve hayvana yardım ederek kalpleri fetheden Haluk Levent, “Tam Bana Göre” adlı albümünden “Tek Geçerim” parçasını kliplendirdi. Klibinde yardıma uzandığı bir sürü destekçisini de oynatan başarılı sanatçının bu çalışması kısa sürede en çok izlenen videolar arasına girmeyi başardı. Söz ve müziği Cem Özkan’a ait olan parçanın düzenlemesi ise Yıldıray Gürgen’e ait. Kemal Başbuğ’un klip yönetmeni koltuğuna oturduğu parçanın video klip çalışmasına hem aşağıdan; hem de netd Müzik resmî YouTube kanalından ulaşabilirsiniz. Pasaj ve Garaj Müzik etiketiyle bizlerle buluşan albümün tamamı ise tüm dijital müzik platformlarında yayında. 

Sinan Akçıl Bu Yaz Resmen Goy Goy Geçecek

Piyasaya sayısız hit parça kazandıran başarılı müzik adamı Sinan Akçıl, “Goy Goy” adlı yepyeni teklisiyle sevenlerinin karşısına geçti. Sözleri sanatçının kendisi, Sinan Akçıl imzası taşıyan parçasının müziğinde ise hem kendisi hem de Bahadır Nizamov’la iş birliği bulunuyor. Aranjör denince akla gelen en başarılı isimlerden olan Ozan Çolakoğlu ise “Goy Goy” ‘un düzenlemesini üstlenen sanatçı. Alişan Günay Yıldırım’ın klip yönetmenliğini üstlendiği tekli Doğan Music Company etiketiyle piyasaya sunuldu. Tüm dijital müzik platformlarında yayında olan Sinan Akçıl’ın yeni video klip çalışmasına hem aşağıdan; hem de netd Müzik resmî YouTube kanalından ulaşabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.