'Onu Alma Beni Al'ın koleksiyon yüzü Gökhan Türkmen oldu!

'Onu Alma Beni Al'ın koleksiyon yüzü Gökhan Türkmen oldu!

Gökhan Türkmen, tasarımcı Emre Erdemoğlu’nun, “ONU ALMA BENİ AL” adını verdiği, Lila ve turuncunun, mor ile buluştuğu 2020 Kış koleksiyonunun reklam yüzü oldu.

Geçtiğimiz aylarda İstanbul Moda Haftası kapsamında 2020 Sonbahar-Kış koleksiyonunu muhteşem bir defileyle tanıtan Ege İhracatçı Birlikleri Moda Tasarım Yarışması Koordinatörü, tasarımcı Emre Erdemoğlu, şimdi de sahne kostümlerini tasarladığı yakın dostu Gökhan Türkmen ile kampanya çekimini gerçekleştirdi. 70’ler dönemini koleksiyonuna duygusal bir konseptle işleyen tasarımcının, Sezen Aksu şarkılarından da izler taşıyan “Onu Alma Beni Al” isimli koleksiyonu, sokak stilini farklı formlarla birleştiriyor.

Müzisyen Gökhan Türkmen’in kampanya yüzü olduğu, moda fotoğrafçısı Hakan Adil tarafından çekilen fotoğraflarda görülen erkek koleksiyonu, 70'ler stilinde parçalar, oversize formda kabanlar, desenli bomber ceketler, deri ceketler, parça boya kadife takımlar, uçuşan trençkotlar, lila rengi uzun el örmesi saçaklı kemerlerle dikkat çekiyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.