Özge Eyüpoğlu'ndan sürpriz proje!

Özge Eyüpoğlu'ndan sürpriz proje!

"Bağdat Yolu"nu İskender Paydaş'ın aranjesiyle 2017 yılında yeniden yorumlayan Özge Eyüpoğlu, şarkının Alaturka, Disco ve Akustik versiyonlarından oluşan single çalışmasıyla müzik dinleyicisinin beğenisini kazanmıştı. 

Söz ve bestesi Cevat Ültanır'a ait olan, Türk Sanat Müziği’nin en popüler eserlerinden "Bağdat Yolu"nu İskender Paydaş'ın aranjesiyle 2017 yılında yeniden yorumlayan Özge Eyüpoğlu, şarkının Alaturka, Disco ve Akustik versiyonlarından oluşan single çalışmasıyla müzik dinleyicisinin beğenisini kazanmıştı. 

2014 yılında yayımladığı ilk albümü "Meftun" ile geniş bir kitleye ulaşan Özge Eyüpoğlu, 2017 yılında yayımladığı  "Bağdat Yolu" ile müzik yolculuğuna emin adımlarla devam etti.

Şimdilerde yeni albüm projesinin hazırlığını tamamlamak üzere olan Özge Eyüpoğlu, kendi çalışmasının öncesinde müzisyen eşi Oğuz Gülen'in 30 Mayıs'ta tüm dijital platformlarda yerini alacak olan "Ceylan Kuşu" türküsüne de sesiyle misafir oldu.

 YouTube platformunda, açmış olduğu kanalında canlı performanslarını yayımlayan Özge Eyüpoğlu, sahne çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Özge Eyüpoğlu,  Ramazan Bayramı'nın 1. günü akşamı Bodrum'da Sakman Restaurant'ta sahne alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.