Rus ve Azeri yıldızlar Torbalıspor'da

Rus ve Azeri yıldızlar Torbalıspor'da

İzmir Süper Amatör Ligde bu sezon şampiyonluk hedefleyen Torbalıspor, dış transferde Rus oyuncu Azret Omarow’ı ve Azeri oyuncu Fermail Aliyev’i renklerine bağladı.

Yeni sezonda şampiyonluk parolası ile yola koyulan Torbalıspor, trnasfer çalışmalarına hız vermeye başladı. 2 sezon önce İzmirspor forması ile izlediğimiz oyuncu Omarow Torbalıspor’a Evet dedi. Rusya U16-U17-U18- ve U19 Milli takımlarında forma giymeyi başarmış forvet arkası mevki oyuncu, Rus 1. Lig ekiplerinden Anzhi Machakchala takımında transfer olmuştu. 2015-2016 sezonunda İzmirspor forması da giymiş olan oyuncu, 2018-2019 sezonunda Torbalıspor’a Evet dedi ve anlaşma sağlandı. Oyuncunun imza törenine Kulüp Başkanı Sabri Taşcan, As Başkanlar Fatih Erkut ve Mahmut Karakaya katılım gösterdi.

AZERİ GOLCÜ

Öte yandan Torbalıspor, 2018-2019 sezonunda hedeflediği şampiyonluk için kadrosuna önemli oyuncuları dahil etmeye devam etti. Geçen sezon Aydın Yıldızspor’da gösterdiği performans ile attığı 35 golle dikkatleri üstüne çeken ve transferin gözde oyuncularından Fermail Aliyev, yeni sezonda Torbalıspor’a ‘Evet’ dedi. Geçen sezon Aydın’da adından sıkça söz ettiren Fermail Aliyev, bir çok BAL Ligi takımlarının yaptığı teklifleri Red ederek İzmir ekibi Torbalıspor’a yeşil ışık yaktı ve anlaşma sağlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.