Sokak canlarına mama bağışı yaptı.

Sokak canlarına mama bağışı yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Woman Tv Pati Ver ekranların ‘da Sevde Aksu Taner ‘in konuğu olan Okan Tok Onların da Gözyaşları var projesini anlattı.

Şimdi ise 04 Ekim Dünya Hayvanları koruma haftasında OGV 2 konserinin gerçekleştirilmesi için hazırlıklara son hız devam edilmektedir. Kimlerin destek verdiğini ve kimlerin destek vermediğini ve bundan sonraki çalışmalarında sanatçı dostlarının daha duyarlı olmasını beklediğini söyledi.

OGV 2 inci konserin bu sefer daha devasal olacağını belirten Okan Tok bu konser gelirinden mama bağışı dışında ayrıca Sokak Hayvanları için klinik yapımı ve röntgen cihazı alımı için bağış yapılacağını belirtti.

Hayvan hakları federasyonu olan Haytap ile ortaklaşa yapılacak olan konsere bir çok ünlü isim katılacaktır. Süprizler ile dolu bir konser için kollar şimdiden sıvandı ve öncekinden daha büyük ve sokak canlarımıza faydalı olması için titiz bir çalışmaya girildi.

Şu an tüm gözler 04 Ekim Dünya hayvanları koruma haftası ve OGV 2 konserine çevrildi. Süprizler ile dolu ve binlerce insanın katılımı ile gerçekleşecek olan konser için geri sayım başladı.Okan Tok her zaman ki gibi sözünü ‘ Gelin Birlik olalım ve onların gözyaşlarını hep birlik de sonlandıralım’ diyerek noktaladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.