Ünlüler bu kez ödül verdi

Ünlüler bu kez ödül verdi

Her yıl dünyaca ünlü markaları ve etkinlik profesyonellerini ağırlayan ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Ödülleri’nin görkemli töreni önceki akşam Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti. 

“Connecting Dots” konseptiyle MICE endüstrisinin Oscarları olarak bilinen görkemli törende, etkinlik ve toplantı sektörünün en iyileri açıklandı. 

Geceye, iş, sanat, siyaset ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin de bulunduğu 1.900 kişi katıldı. Görkemli törenin yıldızlar geçidine dönüşen kırmızı halısında birbirinden ünlü isimler yer aldı.  Ödül töreninin, kırmızı halı celebrity röportajlarını başarılı sunucu Dilay Korkmaz yaptı. 

ACE of M.I.C.E. Awards’da her yıl, ödül kazananlar ve sahne performansları kadar geceye katılanlar şıklıklarıyla da göz kamaştırdı.  Bugüne kadar törenlerde ödül almaya alışkın olan ünlü isimler, bu kez ödülleri veren taraftaydı. 

wilma-elles-turizm-medya-grubu-baskani-volkan-ataman-ivana-sert.jpg

Sektörün Oscarları olarak bilinen törende, ödülleri sahiplerine ünlü sanatçılar, Sinan Akçıl, Yıldırım Mayruk, Suzan Kardeş, Wilma Elles, Tan Sağtürk, Saba Tümer, Ivana Sert, Ahmet San, Çiğdem Tunç, Tuğba Özerk, Banu Noyan, Aslı Şafak ve Ömür Gedik'in de aralarında bulunduğu isimler verdi. 

Davetlilerini görkemli şovlarıyla büyüleyen ACE of M.I.C.E. Awards’ın sahnesinde en yeni teknolojiler, büyüleyici dans şovları ve sahne performanslarıyla birleşti. 

“Connecting Dots” mottosuyla yapılan 7. ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Ödülleri kapsamında 78 finalist, Türkiye’nin en itibarlı ve prestijli ödülüne sahip olabilmek için yarıştı. Türkiye’nin en iyi markalarının üst düzey yöneticileri ve sektör profesyonellerinden oluşan 84 kişilik jüri heyeti, noter huzurunda etkinlik endüstrisinin en iyilerini belirledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.