Yase’den “Bela Adım” Tüm Müzik Platformlarında

Yase’den “Bela Adım” Tüm Müzik Platformlarında

Yıllardır Hip-Hop kültürünün içinde yer alan Yase’nin son zamanlarda en çok dikkat çeken prodüktörlerden biri olan Aerro ile ortak çalışmalarının sonucu “Bela Adım” Pdnd Müzik etiketiyle bütün dijital platformlarda yayında.

2019 yılında PDND Müzik ile anlaşıp ilk teklisini seyircisiyle buluşturan Yase, yıllardır graffiti sanatı ile Hip-Hop kültürünün içinde olmaktan yanı sıra yepyeni şarkıları ile de sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Pdnd Music&Video yapımcılığında yayınlanan parçanın sözleri Yase‘ye, müziği ve düzenlemesi ise Aerro‘ya ait. Video klip yönetmenliği, kapak fotoğrafı ve tasarımında da Onur Oğuz‘un imzası mevcut.

yase-kapak.jpg

Asıl adı Yasemin Göztepe olan Yase, 1993 yılında İstanbul’da doğdu ve büyüdü. İlkokul’a giderken amatör olarak graffiti ve Rap müzik yapmaya başladı. Bir süre kendi evinde bulunan stüdyosunda kendi kayıtlarını aldı.

Graffiti sanatı ile ismini duyuran Yase, aynı zamanda müziğe olan tutkusunu profesyönel olarak dışa vurmak istedi ve 2019 yılında PDND Müzik ile anlaşma yaptı. İlk şarkısı olan Bela Adım ile profesyonel müzik kariyerine ilk adımı atan Yase, hem yıllardır yazmış olduğu şarkılar ile hem de sürekli üretmek isteyen tavrı ile müzik sektöründe kalıcı olmak için sabırsızlanıyor.

 

Söz: Yase

Müzik: Aerro

Mix: Thomass Brett, Aerro, Max Morton

Mastering: Max Morton

Kayıt: Pdnd Müzik Stüdyosu

Brass: Bahrican Özbaylar
Stilist: Melike Civelek
Stüdyo: PDND Müzik
Yapım: PDND Music&Video
Yapımcı: Soner Sarıkabadayı
Yardımcı Yapımcı: Murat Kışlacık (PDND)
Yönetmen: Onur Oğuz (PDND)
Fotoğraf: Onur Oğuz (PDND)
Kapak Tasarımı: Onur Oğuz (PDND)

Ata Benli

www.twitter.com/atabenli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.