"Yaz hitleri müzik piyasasını kavurmaya devam ediyor" Ata Benli yazdı...

"Yaz hitleri müzik piyasasını kavurmaya devam ediyor" Ata Benli yazdı...

İşte yaz boyu bolca duyacağımız şarkılardan son çıkanlar…

Merhabalar. 2019 yazına müzik piyasası bomba gibi bir giriş yapmıştı. Temmuz ayını ortaladığımız şu günlerde öyle hareketli, kıpır kıpır ve dinamik parçalar bizlerle buluştu ki resmen yaz sıcaklarını daha da fazla hisseder olduk. İşte yaz boyu bolca duyacağımız şarkılardan son çıkanlar…

Derya Uluğ’un Son Bombası: Ah Zaman

Genç jenerasyonun tartışmasız en başarılı isimlerinden biri olan Derya Uluğ, üretmeye hiç ara vermeden yepyeni parçasını sevenleriyle buluşturdu. “Okyanus” parçasıyla yaptığı çıkıştan itibaren sürekli kendi çıtasını yukarıya taşıyan isim sözlerini kendisinin, müziğini ise sevgili Asil Gök’ün hazırladığı “Ah Zaman” ile resmen kendisini bir basamak daha yukarı taşıdı. Yeni bir türe doğru yönelen güncel Türk müzik dinleyicisini yakalayacak yenilikçi bir altyapı ile beraber, Derya Uluğ’un eşsiz yorumcu çizgisini bozmamasında hiç şüphesiz parçanın düzenlemesini üstlenen Ozan Çolakoğlu’nun rolü büyük. Farklı ve hareketli video klip çalışmasının yönetmeni ise yine sanatçının kendisi, Derya Uluğ olmuş. Noya Yapım etiketiyle yayınlanan "Ah Zaman" adlı tekliye tüm dijital müzik platformlarından, etkileyici video klibine ise hem aşağıdan hem de Netd müzik resmi YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.

Ozan Doğulu 130 Bpm Serisini Kliplendirmeye Cem Belevi ile Devam Ediyor

Türk pop müziğine sayısız parça ve albüm kazandırmış Ozan Doğulu, 130 Bpm serisine yeni albümü “130 Bpm Kreşendo” ile devam ediyor. Bu hızla albümdeki parçaların tümü yaz boyu tam gaz kliplendirilecek gibi gözüküyor. En çok beğenilen parçalardan biri olan Cem Belevi düeti “Elizabeth” ise Ozan Doğulu’nun gerçekten Elizabeth rolünü üstlenmesiyle kliplendi (Şaka değil klibi izleyin). Sözlerini Cem Belevi’nin yazdığı, müziğini ise Osman Taştaş’ın bestelediği parçanın eğlenceli video klibi gerçekten çok beğenildi. Nihat Odabaşı’nın yönettiği ve beğenilmeyen hiçbir klip hatırlamıyorum zaten. DGL etiketiyle yayınlanan albümün tamamına tüm dijital müzik platformlarından, parçanın video klip çalışmasına ise Netd Müzik resmi YouTube kanalından ya da hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Her Yaz Olduğu Gibi Yalın Yine Sahnelerde

“Zalim oyunbozan, sen de bu büyü de yalan…” diyerek hayatımıza girişi dün gibi aklımızda olan Yalın, her yaz olduğu gibi yine muhteşem bir şarkıyla karşımıza çıkıyor. Aradan geçen onca zamana sayısız parça sığdıran Yalın, söz ve müziği kendisine ait olan “Deme Bana Yokum” adlı teklisiyle bu yaza yine damga vuracak. Yeni hareketli parçasının düzenlemesini Sabi Saltıel üstlenmiş. En az parça kadar dikkat çeken bir diğer detay ise efsane video klip çalışması. Gerçekten renkli mi renkli, kıpır mı kıpır ve buram buram emek kokan klibinin yönetmeni ise Anıl Can. Yalın’ın DMC etiketiyle yayınlanan "Deme Bana Yokum" isimli tekli çalışmasına tüm dijital müzik platformlarından, video klibine ise hem aşağıdan hem de Netd müzik resmi YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.

Esin İris’ten Ses Getiren Elektronik İşler

Kendine has muhteşem sesi ve genç jenerasyonun kesinlikle en başarılı isimlerinden biri olan Esin İris, muhteşem bir parça ile bizlerle buluştu. Alışık olduğumuz o sesine yenilikçi ve sanki yabancı bir parça dinliyormuşçasına sizi içine alan harika müzikal altyapıyla; gerçekten örnek alınması gereken bir iş çıkarmış ortaya. “Dans Edelim Mi” adlı teklisinin söz ve müziğinde Esin İris, Orhan Akın ve Ozan Bozdağ üçlüsünü görüyoruz. Parçayla gayet uyumlu ve hoş video klibinin yönetmen koltuğunda ise Selçuk Demirci oturmuş. Bu şarkının gerçekten tutmasını çok ama çok istiyorum ki devamı gelsin. Garaj Müzik etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yayında olan parçanın video klip çalışmasına hem aşağıdan hem de Netd müzik resmi YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.

Burcu Güneş Kendi Cumhuriyetini Kurdu

Kusursuz sesi ve yıllardır hiç değişmeyen büyüleyici fiziğiyle hemen hemen herkesin sempatisini kazanan değerli isim Burcu Güneş, “Ufo” adlı yeni teklisiyle adından oldukça fazla söz ettirecek. Hem şarkı sözleri, hem müzikal altyapısı, hem de çok emek verilmiş video klip çalışmasıyla çok beğendiğim çalışma, DMC etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yayında. Üstelik şarkının söz ve müziği de sanatçının kendisi, Burcu Güneş’e ait. Düzenleme kısmında da önemli bir müzik adamı olan Mustafa Ceceli bulunuyor. Kendi Burcu Cumhuriyetini ilan ettiği renkli ve bir o kadar da eğlenceli video klibinin yönetmeni ise Can Sarcan. İşte o çok konuşulacak video klip çalışmasına hem aşağıdan hem de Netd müzik resmi YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.