Yazın Habercisi Kıpır Kıpır Parçalar Bizlerle

Yazın Habercisi Kıpır Kıpır Parçalar Bizlerle

Ata Benli yazdı...

Merhabalar. Havaların ısındığı, yaz günlerine adım adım yaklaştığımız şu günlerde usta isimler birer birer yeni parçalarını piyasaya sürüyor. Yaz boyu plajlarda ve kulüplerde dinleyeceğimiz şarkılar ufaktan önümüze gelmeye başladı. Gelin bakalım Mayıs ayını ortaladığımız anlarda kimler müzik piyasasına eserlerini sunmuş, hep beraber görelim...

Gülben Ergen Yüksek Müsademizle İlk Yaz Hitini Sundu

Yıllar geçse de değişmeyen güzelliği ve sesiyle Gülben Ergen, “Müsadenle” adlı ilk yaz parçasını bizlerle buluşturdu. Son teklisinden sonra iyice özlediğimiz ses yine kendine yakışan tarzda, kıpır kıpır bir yaz şarkısıyla sevenlerini mest etti. Sözleri Onur Mete ve Zuhal Karadeniz’e ait olan yeni teklisinin müziği de Onur Mete’ye ait. Parçanın ilk melodisinden itibaren bu tam bir Gülben şarkısı diyebileceğiniz teklinin düzenlemesini ise usta isim Taşkın Sabah üstlenmiş. En ufak bir yaşlanma belirtisine rastlayamadığımız güzel mi güzel video klip çalışmasının yönetmeni ise yine Nihat Odabaşı olmuş. Doğan Music Company etiketiyle bizlerle buluşan tekliye tüm dijital müzik platformlarından, video klip çalışmasına ise hem aşağıdan; hem de netd Müzik resmî YouTube kanalından ulaşabilirsiniz. 

Tuğçe Kandemir’in Yepyeni Öyküsü

“Bu Benim Öyküm” adlı parçasıyla sosyal medyayı sallayan ve ardından müzik piyasasında emin adımlarla ilerleyen Tuğçe Kandemir, “Aşkın’ın Şarkıları” adlı albümde seslendirdiği “Gülü Soldurmam” ile sevenleriyle buluştu. Kendine has sesi ve tarzıyla çıkardığı her şarkısı listelerden düşmeyen isim, Aşkın Tuna parçasına Coşkun Kıvılcım’ın müziğiyle yeniden hayat verdi. Emirhan Cengiz’in düzenlemesini üstlendiği ve Mustafa Özen’in de klip yönetmeni koltuğuna oturduğu şarkı, çok kısa sürede YouTube’da 30 milyonu geçti. Doğan Music Company etiketiyle bizlerle buluşan albümdeki bu parçaya tüm dijital müzik platformlarından, video klip çalışmasına ise hem aşağıdan; hem de netd Müzik resmî YouTube kanalından ulaşabilirsiniz. 

Aleyna Tilki Dondurma Sezonunu Erken Açtı

Kim ne derse desin, bu genç yaşta en çok takdiri hak ettiğini düşündüğüm isimlerden biri olan Aleyna Tilki, bir dondurma markasının yaz yüzü oldu. “Nasılsın Aşkta?” adlı teklisiyle listelerde zirveye oturan yetenekli isim, yenilikçi tarzı ve temsil ettiği markaya kattığı değerle bir çok kesimden tam not aldı. Sözlerini kendisi ve kardeşi Ayça Tilki’nin yazdığı parçanın müziği ise yine Aleyna Tilki’ye ait. Aranjör denince akla gelen ilk isimlerden olan Ozan Çolakoğlu’nun düzenlemesini üstlendiği parça, yine Aleyna Tilki ve Elif Kalkan yönetmenliğinde video kliplendi. YouTube’da 36 milyonu deviren parça Doğan Music Company etiketiyle bizlerle buluştu. Tekliye tüm dijital müzik platformlarından, video klip çalışmasına ise hem aşağıdan; hem de netd Müzik resmî YouTube kanalından ulaşabilirsiniz. 

Hande Ünsal Yine Yaz Hitini Bulmuş

Çıkardığı her parçayla kalitesini ve çizgisini bozmayan ender isimlerden Hande Ünsal, “Nerdesin?” ile yine bu yaz çok konuşulacak. Önceki tüm parçaları gibi seslendirdiği her şarkı tüm radyolarda listelere girmesiyle beraber “Nerdesin?” o bildiğimiz naif Hande Ünsal sesini yine tam olarak bizlere buluşturmayı başarıyor. Sözlerini Melda Gürbey’in yazdığı, müziğini ise sanatçının kendisi, Hande Ünsal’ın bestelediği parçanın düzenlemesinde Serkan Balkan imzası bulunuyor. Tatlı mı tatlı video klip çalışmasının yönetmeni de Onur Sarsıcı olmuş.  Doğan Music Company etiketiyle bizlerle buluşan tekliye tüm dijital müzik platformlarından, video klip çalışmasına ise hem aşağıdan; hem de netd Müzik resmî YouTube kanalından ulaşabilirsiniz. 

Ersay Üner’den Nokta Atışı Bir Albüm

Besteci ve söz yazarı kimliğiyle müzik piyasasına sayısız eser kazandıran Ersay Üner, dolu dolu albümü “Nokta” ile sevenleriyle buluştu. Albümle aynı adı taşıyan parçası müzikal altyapısıyla çok dikkat çekti. Söz, müzik ve düzenlemesi sanatçının kendisi, Ersay Üner’e ait olan yeni parçasının video klip yönetmeni ise Çok Güzel Hareketler Bunlar’dan tanıdığımız Büşra Pekin. SM Production ve Doğan Music Company etiketiyle bizlerle buluşan albümün tamamına tüm dijital müzik platformlarından, “Nokta” adlı parçasının video klip çalışmasına ise hem aşağıdan; hem de netd Müzik resmî YouTube kanalından ulaşabilirsiniz. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.