Emre Yücelen'in yeni albümü yayında!

Emre Yücelen'in yeni albümü yayında!

Emre Yücelen, tam on iki şarkıdan oluşan  "Zehirli Uykular" adını verdiği yeni albümünü kendi müzik yapım firması olan "Yücelen Müzik" etiketiyle yayımladı.

YouTube platformunda,  "Emre Yücelen Şan Dersi" adını verdiği kanalında,  ortak noktası müzik olan pek çok video içerik üreterek beş yüz bin aboneye yaklaşan  ve YouTube fenomenlerinden birisi haline gelen Emre Yücelen'in yeni albümü "Zehirli Uykular" tüm digital platformlarda yayımlandı.

EMRE YÜCELEN'İN YENİ ALBÜMÜ "ZEHİRLİ UYKULAR" IN SÜRPRİZ SÖZ YAZARLARI

Emre Yücelen'in "Zehirli Uykular" adını verdiği yeni albümüne; anchorman Erhan Çelik   "Zehirli Uykular" "Limon Çiçeği", Mesela" ve "Sahte" ,usta tiyatrocu Erhan Yazıcıoğlu ise "Hayat" adlı şarkılara söz yazarı olarak imzalarını attılar.

Albümdeki tüm şarkıların besteleri, aranje, mix ve mastering çalışmaları Emre Yücelen'e ait. Albüme  adını veren şarkı "Zehirli Uykular" , "Limon Çiçeği" , "Mesela" ve "Sahte" adlı şarkıların sözleri anchorman Erhan Çelik'in imzasını taşıyor. Albümde yer alan  "Hayat" adlı şarkının sözleri  usta tiyatrocu Erhan Yazıcıoğlu'na ait. "Aşk" , "İmkansız" ve  "Bırak" adlı şarkıların sözleri ise Ecem Tursun'a ait.

"Kaldırım Çiçekleri", "Nefes" , "Benim Gökyüzüm Var", "Kelebek" (akustik versiyon) sözleri Emre Yücelen'e ait. Emre Yücelen" Kaldırım Çiçekleri" adlı şarkıda takipçisi Ayşegül Özüdoğru ile düet yaptı.   Albüm fotoğrafları için Mehmet Cihan Oyuktaş'ın objektifine poz veren Emre Yücelen'in,  single kapak çalışması ise yine takipçisi Ezgi Alkaya tarafından yağlı boya olarak resmedildi. Kapak tasarımı ise Özgün Günyar'a ait. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.