Gökçe Kırgız: "Reynmen'den midem bulanıyor"

Gökçe Kırgız: "Reynmen'den midem bulanıyor"

Ünlü sanatçı Gökçe Kırgız, Akşam TV’de ‘Enes Özdemir’le Bi Konuşalım’ programına konuk oldu. Kırgız, “Reynmen’den midem bulanıyor’ dedi.

Son çıkardığı Padişah şarkısı ile gündemde olan Gökçe Kırgız, özel hayatından, sanat dünyasına dair birçok açıklamada bulundu. Kırgız, ‘Reynmen’in şarkılarında sahte izlenme var demiştin bu düşüncende değişim var mı?’ sorusuna, “Reynmen mi? Reynmen’den miden bulanıyor, hala aynı düşüncedeyim. Biz aynı sektördeyiz neyin ne olduğunu biliyoruz” dedi. 

Öte yandan Sosyal medya fenomeni Reynmen, "Albüm çıkarıyorum, konser de vereceğim" diyerek sevenlerine yeni projesinin müjdesini verdi.

Gökçe Kırgız, Akşam TV’de yayınlanan ‘Enes Özdemir’le Bi Konuşalım’ programında yaşı ile ilgili de açıklamada bulundu. Kırgız, “Yaşımı otuz beş olduğunu yazmışlar, akıl var mantık var ben ilk şarkımı on beş on altı yaşlarında yapmışım insan az matematik hesabı yapar. Ben yirmi sekiz yaşındayım” dedi. 

Sevilen sanatçı Gökçe Kırgız, son zamanlarda ismi ve yaşı ile gündemden düşmüyor. Youtube’da çektiği ‘Kalbime Gömerim O  Zaman’ şarkısı ile milyonlara ulaştıktan sonra şarkıyı birçok insan sahiplenmişti. Gökçe Kırgız verdiği mücadele ile şarkının telif haklarını almış, son olarakta Nufüs cüzdanındaki ismini değiştirmişti. Son zamanlarda yaşı ile ilgili haberler gündeme gelmiş, yaşının otuz beş olduğu söylenmişti. Kırgız, yaşı ile ilgili çıkan haberlere cevap verdi. 

Akşam TV’de konuşan Gökçe Kırgız, “Bana iyi baksınlar nasıl otuz beş yazarlar! Nerem Otuz beş benim? Akıl var mantık var bir kere ben on beş – On altı yaşlarında ‘Kalbime Gömerim O Zaman’ı söylemiş biriyim, nasıl otuz beş olurum. Ben yirmi sekiz yaşındayım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.