Mikrop, Başkan Gümrükçü'yü ziyaret etti

Mikrop, Başkan Gümrükçü'yü ziyaret etti

Mikrop Hikmet ile Başkan Utku Gümrükçü arasında geçen yüz gülümseten diyalog dikkatleri çekti.

İzmir'de Mikrop Hikmet lakabıyla tanınan sanatçı Hikmet Durmuş Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'yü makamında ziyaret etti.

Yapmış olduğu sosyal sorumluluk projeleri ile tanınan Mikrop Hikmet, Başkan Utku Gümrükçü'ye hayırlı olsun ziyareti yaptı.

Başkana yapmış olduğu ziyareti hakkında bilgi veren Mikrop Hikmet ''Benim için parti ön planda değil kişiler ve verdiği sözler.Ben de Sayın başkanımı makamında ziyaret etmek istedim.Şimdiye kadar Çiğli belediyesine girmemiştim nedense soğuk geliyordu bana... Sayın Gümrükçü'nün sosyal medyasında kendisini takip etmeye başladım.Sabahın erken vaktinde kalkıp önce halkın için olması.Denetimlerde bulunması ve özellikle güler yüzü dikkatimi çekti.Kendisini ziyaret ettim.Belediyeye vardığımda kapısı sonuna kadar açık hiçbir kimseyle öyle kapalı kapılar arkasında değil herkesi kabul edip hem tebrikleri kabul ediyor hemde dert dinliyor. Çok etkilendim. Kendisi ile hem sosyal sorumluluk projelerimiz hakkında konuştuk. Şundan eminim ki Sayın Utku Gümrükçü başkanım hiç kimseyi ötekileştirmeden herkese eşit davranacak.Kendi kentinin sanatçısınada sahip çıkacaktır.Kadına Engellilere Doğaya Çocuğa vs değer veriyor.Birde şunu söylemeden geçemeyeceğim başkan çok samimi ve içten biri'' sözlerine verdi.

''Ziyaret esnasında Özel kalem Müdürü sayın Taylan kolat'ta bize eşlik etti'' diyen Mikrop Hikmet ''Farklı çok farklı bir Başkan ve ekibi ile Çiğli'yi güzel günler bekliyor'' dedi.

Ayrılmadan küçük video çeken Mikrop Hikmet ile Başkan Utku Gümrükçü arasında geçen yüz gülümseten diyalog dikkatleri çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.