Serap Yenici'den iki özel proje

Serap Yenici'den iki özel proje

Şimdi de yepyeni iki proje hazırlıyor.

Serap Yenici magazin dünyasında yer almayan ,gündemde olacak radyolarda her gün dinlediğimiz birbirine benzer şarkılar seslendirmeyen bir müzisyen besteci yorumcu...

O sebeple belli bir kesimin dinleyip takip ettiği ama özel projeler üretmekten keyif alan bir besteci yorumcu.

Müzik araştırmacılığı mezunu bu konuda müziğin insana yansıması ,ümmid'i aşkım, bir başka Cemal Süreya gibi araştırma ve sunumları var.

Osmanlı'dan günümüze albümü Efes Pilsen sponsorluğunda Biraya dair ismiyle hazırlanmış Osmanlı saray şarkılarının Özkan Turgay tarafından günümüze uyarlanmış halleri, Ümmid'i aşkım albümü Mustafa Kemal Atatürk ve Fikriye hanım şiirlerinin bestelenmiş hem şiir hem şarkı olarak sunulduğu albüm...

Şimdi de yepyeni iki proje hazırlıyor.

Biri Sabahattin Ali şiirlerini bestelediği ,yorumladığı hayatıyla özetlediği bir müzikal sunum ,  geçmiyor günler , kaderim ve yetmez mi şiirlerini besteleyip yorumladığı , başka bestelenmiş şiirlerini de seslendireceği bir proje..

Diğeri görsel özel danslar eşliğinde, antik şehirlerin hikayesi ile Murat Köseoğlu  besteleri ortak düet bir çalışma.. Sonbaharı projelerin olgunlaşma dönemi olarak gören Yenici, mart sonrası izleyiciler ve dinleyicilerle hazırlanmaya hazır olacak iki güzel proje için yoğun çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.