“Trakya Müzik Festivali” sona erdi!

“Trakya Müzik Festivali” sona erdi!

Enez Sahili’nde düzenlenen  “Trakya Müzik Festivali” yolculuğunu tamamladı. “Çevreye Duyarlı Festival” mottosuyla kapanışını yapan festivalin doğa tutkunu ekipleri ise bölgeyi köşe bucak temizledi.

Trakya bölgesinde düzenledikleri festivallerle isimlerinden söz ettiren EDN Ajans ve Aziz Gül Organizasyon iştiraki “Trakya Organizasyon” tarafından düzenlenen “Trakya Müzik Festivali”, bu yıl Edirne’nin Erikli ilçesinden sonra 11-13 Ağustos tarihleri arasında ilk kez Enez’de de düzenlendi. Sevilen müzik grupları ve ünlü şarkıcıların sahne aldığı festival, müzikseverlere çifte bayram heyecanı yaşattı.

13.jpeg

Şebnem Ferah, Mehmet Erdem, Yeni Türkü, Norm Ender, Hayko Cepkin, Moğollar, Ufuk Beydemir, Melike Şahin, Haluk Levent, Cem Adrian, Melek Mosso ve Taladro gibi isimleri sahnesinde ağırlayan “Trakya Müzik Festivali”, Enez Sahili’ndeki binlerce kişiye doyumsuz bir müzik ziyafeti sundu.

Festivalseverlerin 3 gün boyunca yoğun ilgi gösterdiği Enez’in kamp alanında çok sayıda çadır kurulurken, festival ekipleri de çevreye karşı duyarsız kalmadı. Festival bitiminde Enez’in tamamını köşe bucak temizleyen ekipler, bölge halkının takdirini topladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.