Yeliz Yeşilmen tatilin keyfini çıkarıyor!

Yeliz Yeşilmen tatilin keyfini çıkarıyor!

Eski model ve dizi oyuncu Yeliz Yeşilmen tatilde.

Selçuk’un kalbinde, farklı medeniyetleri, binlerce yıllık tarihi ve doğayı kucaklayan mimarisiyle, alışılmışın dışında bir tatil deneyimi sunan Nea Efessos'un konuğu Yeliz Yeşilmen oldu.

whatsapp-image-2019-08-15-at-06.29.11-(1).jpeg

İzmir'in Selçuk ilçesindeki Nea Efessos Boutique Hotel ünlülerin vazgeçilmezi. Eski model ve dizi oyuncu Yeliz Yeşilmen, Nea Efessos Boutique Hotel'de tatil yapıyor. Önceden de tatil yapan Yeşilmen, tekrar rotasını Nea Efessos Boutique Hotel'e çevirdi.

whatsapp-image-2019-08-15-at-06.29.11-(2).jpeg

Nea Efessos, yıllar sonra ait olduğu yere tüm ihtişamıyla geri dönen bir hikayeyle kapılarını açıyor. Ege’nin mucize doğası ve Yunan mitolojisinin büyüsünü konuklarına yaşatan Nea Efessos’un, bu gizemli yolculukta misafirlerine sunduğu ve keşfedilmeyi bekleyen rotaları oldukça sofistike... Farklı aktiviteleri, Ege ve Yunan mutfağının enfes lezzetleri, hayran kalacağınız antik Yunan mimarisiyle, ait olduğu topraklardaki, en güzel hikayeleri misafirlerine yaşatıyor...

Nea Efessos, evinizin konforunu, yepyeni, etkileyici deneyimlerle birlikte taçlandıran, doğa ve tarihin kesişme noktasında... Görkemli doğası, keşfedilmeyi bekleyen tarihi ile Nea Efessos, size tatilin ötesinde, unutamayacağınız bir deneyim sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.